Menu

Sofie Lassen-Kahlke er nyt ansigt for b.young

b.young har fundet sit nye ansigt i form af skuespillerinden Sofie Lassen-Kahlke. Samarbejdet skal være med til at løfte brandet og målgruppen, og kommer til udtryk i flere af brandets kanaler.

b.young har valgt Sofie Lassen-Kahlke som brandets nye ansigt. Samarbejdes lanceres i 11. april 2019.
b.young har valgt Sofie Lassen-Kahlke som brandets nye ansigt. Samarbejdes lanceres i 11. april 2019.

11. april 2019

b.young har netop indgået et samarbejde med den danske skuespillerinde Sofie Lassen-Kahlke, som bliver nyt ansigt for brandet. Selv oplyser b.young, at samarbejdet skal være med til at løfte brandet og inspirere målgruppen. For b.young er der tale om et nyt tiltag, da man ikke tidligere har kastet sig ud i den slags samarbejder, og derfor var der også flere overvejelser om, hvem der ville være det rette ansigt. Med Sofie Lassen-Kahlke var man dog ikke i tvivl om, at hun og brandet ville passe perfekt sammen. Brandet beskriver Sofie Lassen-Kahlke som en kvinde, der udstråler en masse selvtillid, varme, og er vellidt blandt mange.

"Det er vigtigt for os, at vores nye ansigt er en person, som vores målgruppe kan lade sig inspirere af. Et match som skulle være det helt rigtige og som særligt gav mening, da vi mødtes med Sofie Lassen-Kahlke første gang. Sofie har en skøn personlighed, der er gang i karrieren, familielivet og så er hun enormt stilbevidst. Vi er ikke i tvivl om, at vi har lavet det perfekte match,” fortæller Helle Olsen, Brand Director, b.young.

Sofie Lassen-Kahlke deler b.youngs begejstring for samarbejdet:

”Jeg synes, det er fantastisk at samarbejde med et dansk mærke der i den grad laver tøj, som man bare har lyst til at tage på,” siger hun og uddyber:

”Alt tøjet er faktisk noget, man både kan have på til hverdag og lidt festligere lejligheder, og det er jeg vild med både som kvinde og som mor. Når man lige har lyst til at se lidt smartere ud og stadig være hverdagsagtig.”

Det nye samarbejde vil fra 11. april komme til at præge b.youngs webshop, Instagram-profil og butikker. På tværs af platformene vil kunderne løbende blive præsenteret for Sofie Lassen-Kahlkes udvalgte favoritter fra kollektionerne.

"