Menu
London calling:

Stine Goya popper op i Selfridges

I seks uger får de britiske forbrugere lejlighed til at træde ind i Stine Goyas univers, når brandet åbner en farverig pop up-butik i Selfridges.

25. marts 2019 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Stine Goya har et særligt forhold til London. Designeren har selv studeret på central Saint Martins i byen, og derfor betyder det lidt ekstra, når designerens brand af samme navn i denne måned åbner en pop up-butik i det navnkundige stormagasin Selfridges.

”London har altid været en stor inspirationskilde for mig, særligt den myriade af måder hvorpå kvinder her fortolker beklædning til deres egen stil. Kollektionerne er en modig fejring af individualitet og evnen til at udtrykke sig selv, og det er en sand fornøjelse at kunne præsentere den for vores britiske følgere, som personificerer denne ånd så godt,” siger Stine Goya.

Den SS19-kollektion, som vil være at finde i Stine Goys pop up-butik, er en hyldest til den italienske arkitekt Renzo Mongiardino. Mongiardinos arbejde og Stine Goyas kontor i København har derfor også dannet grundlaget for designet af pop up-butikken i Selfridges. Det er det britiske designstudio Isabel + Helen, der har stået for designet, og det har resulteret i et univers, som er domineret af den karakteristiske Goya Pink.

”Jeg er så begejstret for at kunne præsentere kollektionen på en måde, der giver plads til fordybning, i Selfridges og for at have samarbejdet med så blændende kvindelige designere om at gøre visionen levende,” siger Stine Goya.

Ud over den faste SS19-kollektion vil man også kunne købe en jakke, som er lavet eksklusivt til netop denne op up-butik. For at markere sit indtog i London, har Stine Goya allieret sig med modeskribenten Susie Bubble, som bl.a. figurerer på kampagnebillederne for den eksklusive pop up-butik, som er åben i seks uger.

Stine Goya har allieret sig med modeskribent og super-influencer Susie Lau, bedre kendt som Susie Bubble, til lanceringen af pop up-butikken i Selfridges.
Stine Goya har allieret sig med modeskribent og super-influencer Susie Lau, bedre kendt som Susie Bubble, til lanceringen af pop up-butikken i Selfridges.
"