Menu

To danske brancheprofiler gæster TOPMØDE 2019

Ved TOPMØDE 2019 kan du opleve Eva Kruse fra Global Fashion Agenda og Copenhagen Fashion Summit samt Finn Poulsen fra Bestseller Retail Europe. To profiler, der hver har opnået stor succes og international anerkendelse inden for deres respektive områder.

14. maj 2019

Når TOPMØDE 2019 løber af stablen den 30. oktober i København, bliver det med to hovedtalere, der hver har sat deres aftryk på den danske modebranche. 

Vil du sikre dig 20 % rabat på billetprisen, skal du være hurtig. Early bird-billetsalget slutter 15. maj.

Eva Kruse er gennem sit virke som CEO og President for Global Fashion Agenda og Copenhagen Fashion Summit blevet en af branchens mest fremtrædende profiler. I mere end et årti har Eva Kruse været med til at forme den bæredygtige dagsorden for modebranchen i både ind- og udland. I 2005 var hun med til at grundlægge netværksorganisationen Danish Fashion Institute samt Copenhagen Fashion Week, der i den grad understregede den danske modebranches internationale format.

Hendes engagement og store indsats gennem årene har resulteret i en lang række priser samt en eftertragtet plads på listen BoF 500, der tæller branchens mest indflydelsesrige mennesker. 2019 markerer tiåret for Copenhagen Fashion Summit, der i dag er verdens største begivenhed for bæredygtighed i modebranchen og som hvert år samler branchens største aktører under samme tag i den danske hovedstad.

Du kan til TOPMØDE 2019 opleve Eva Kruse ved en eksklusiv ”fireside chat”, hvor hun stiller skarpt på den bæredygtige revolution branchen er i gang med, og de udfordringer vi står over for.

Læs mere om den anden taler, Finn Poulsen, under billedet.

Eva Kruse, CEO & President, Global Fashion Agenda. Foto: Copenhagen Fashion Summit
Eva Kruse, CEO & President, Global Fashion Agenda. Foto: Copenhagen Fashion Summit

Finn Poulsen, CEO og medejer af Bestseller Retail Europe, har været en del af den danske modegigant og deres væksteventyr siden de spæde år. Alene i 2018 stod han bag åbningen af 170 nye butikker under mærket ONLY – svarende til en ny butiksåbning hver anden dag. Trods en tid, hvor onlinehandlen i stigende grad presser de fysiske butikker, har Finn Poulsen og ONLY fundet formlen for, hvordan man vender truslen om detaildøden til en succeshistorie med en stadigt voksende butiksportefølje, der i øjeblikket tæller mere en 600 butikker.

Ved TOPMØDE 2019 giver Finn Poulsen et unikt indblik i tankerne og strategien bag succesen samt hvordan man håndterer en hastigt voksende detailkæde i en verden under konstant forandring.

Køb billet her. Husk, at du får 20 % rabat indtil 15. maj.
Finn Poulsen er adm. direktør og medejer i Bestseller Retail Europe A/S
Finn Poulsen er adm. direktør og medejer i Bestseller Retail Europe A/S
"