Menu

To danskere på respekteret top 500-liste

Det anerkendte fagmedie Business of Fashion har endnu en gang sammenstykket deres BoF 500, en liste over de 500 personer, der er mest toneangivende i den globale modebranche. To danskere har fundet vej til listen.

10. september 2018

Business of Fashion sammensætter hvert år en liste med 500 navne, der spiller en nøglerolle i den globale modebranche. Det er Business of Fashions redaktører, der udarbejder listen baseret på input fra eksisterende BoF 500 medlemmer, omfattende dataanalyse og research.

I år har to danskere fundet vej til listen, og de er begge gengangere fra sidste års liste. Der er tale om Eva Kruse, direktør for Global Fashion Agenda, og Kasper Rørsted, adm. direktør i tyske Adidas.

Business of Fashion udvælger designere, direktører, redaktører, modeller, muser, teknologifolk og andre katalysatorer, som alle bidrager til at udvikle branchen. I år har redaktørerne lagt særligt vægt på branchens forandringsagenter, som sætter fokus på branchens mest kritiske problemstilling i en omskiftelig verden. Blandt listen nye navne finder man blandt andet plus-size-modellen Paloma Elsesser, forkæmper for cirkulær økonomi Ellen MacArthur og grundlæggeren af Bangladesh Centre for Worker Solidarity Kalpona Akter. 

Du kan læse mere om BoF 500 og se hele listen her.   
"