Menu

Tøjkoncern er gået konkurs

Solo Company er gået konkurs, og selvom datterselskaberne der driver kædens butikker fortsat lever, er fremtiden uvis for de 26 butikker rundt omkring i Danmark.

Foto: Solo
Foto: Solo

14. marts 2019 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Solo Company ApS, der driver kæderne Solo Concept og Cha Cha, er taget under konkursbehandling ved Skifteretten i Esbjerg. Selskabet har de foregående to år haft røde tal på bundlinjen og har gradvist tæret på egenkapitalen, og efter et svigtende salg – særligt i fjerde kvartal af 2018 – er konkursen nu en realitet.

Ud over koncernselskabet er også et indkøbsselskab taget under konkursbehandling. Ifølge Finans lever de datterselskaber, der formelt driver de 26 butikker i Danmark, videre.

”Butiksselskaberne kører midlertidigt videre uden en ejer. Hvis der ikke findes en ny ejer inden for relativt kort tid, kan det blive en konsekvens, at butikkerne lukker,” siger kurator Søren Christensen Volder fra Bech-Bruun til Finans.

Der er dog ingen direktør til at varetage aktiviteterne i datterselskaberne, da medejer og bestyrelsesformand Claus Astrup-Larsen tidligere på ugen trak sig fra posten.

I 2014 gik Solo også konkurs, men den genopstod sidenhen under nyt ejerskab.
"