Menu

Troelstrup bliver Nordens største herretøjsbutik

Familien bag Troelstrup-butikken har netop annonceret, at de vil lukke dameafdelingen for udelukkende at koncentrere sig om herretøjet. Dermed bliver butikken Nordens største, enkeltstående modebutik til mænd.

Troelstrup-butikken, der befinder sig i hjertet af København, forventer at være klar som Nordens største herretøjsbutik til efteråret 2019.
Troelstrup-butikken, der befinder sig i hjertet af København, forventer at være klar som Nordens største herretøjsbutik til efteråret 2019.

15. oktober 2018 Af Olivia Lynglund , obl@dmogt.dk

Nye, spændende tider venter forude for Troelstrup. Familien bag forretningen har nemlig besluttet at lukke dameafdelingen og sætte fuldt fokus på herretøjet, både instore og online.

På nuværende tidspunkt er Troelstrup Danmarks største, enkeltstående modetøjsbutik, og med den strategisk beslutning om udelukkende at koncentrere sig om mode til mænd, vil butikken nu blive Nordens største herretøjbutik med 1600 kvadratmeter fordelt på husets fem etager, samt en nystartede webshop.  

Om beslutningen udtaler direktør og indehaver Claus Frederiksen:

”Vi har altid været meget bevidste om, at Troelstrup er et maskulint brand. Derfor er beslutningen om at sætte fuldt fokus på mode til mænd egentlig ganske naturlig for os - særligt i et komplekst marked, hvor der om noget er behov for en stærk markedsposition og et tydeligt brand, der kan trænge igennem til forbrugeren.”

Troelstrup blev oprindelig startet i 1908 som shoppedestination for alt inden for beklædning til mænd. Med beslutningen om at fokusere på herremode finder Troelstrup tilbage til sine rødder - blot i endnu større skala.

Til efteråret 2019 forventer Troelstrup at have gennemført fokuseringen af forretningen og være klar med Nordens største herretøjsbutik.

"