Menu

Væksten fortsætter hos Sports Group Denmark

Regnskabet for 2017 er opgjort hos Sports Group Denmark, og det vækker smil på tværs af koncernen. Med en voksende brandportefølje kan sportstøjsfirmaet nemlig notere, at der fortsat er plus på den økonomiske bundlinje.

Træningssæt fra Sports Group Denmarks eget varemærke Endurance Athlecia.
Træningssæt fra Sports Group Denmarks eget varemærke Endurance Athlecia.

12. marts 2018 Af Olivia Lynglund , obl@dmogt.dk

Sports Group Denmark har netop aflagt regnskab for 2017, og det ser vældig fornuftigt ud.

Ud over en bruttofortjeneste, der er steget fra 39,65 millioner kroner i 2016 til 46,35 millioner kroner i 2017, er resultatet før skat vokset til 23,36 millioner kroner fra 22,26 millioner kroner. Det er et resultat, som både bestyrelse og ledelse er meget tilfredse med, skriver de i en pressemeddelelse. 

Især deres voksende kundekartotek driver den økonomiske fremgang. Sportøjsvirksomheden har igen i år opnået betydelig vækst på eksisterende såvel som nye kunder.

En udvidet brandportefølje
I løbet af 2017 har sportstøjsfirmaet trådt ind på nye markeder og tilføjet flere brands til deres portefølje. Det er internationale brands som badmintonmærket Victor og japanske Mizuno, der har været med til at udvide brandporteføljen.

Ligeledes er porteføljen af virksomhedens egne mærker blevet udbygget. Sports Group Denmark har for eksempel lanceret en ny fitnesslinje under mærket Endurance Athlecia, som er kommet godt fra start.

”Vores nye Endurance
Athlecia-koncept er godt i gang på alle markeder. Vi er rigtig glade for, at vores kunder har taget så godt imod konceptet og flere af dem har etableret shop-in-shop i deres butikker. Baseret på de seneste messer ser denne trend ud til at fortsætte,” siger virksomhedens direktør, Bjarne Jeppesen.

Ifølge ham vil den gode udvikling for Sports Group Denmark fortsætte ind i 2018. Virksomheden forventer nemlig, at porteføljen vil vokse sig endnu større.  

Nyt domicil i Silkeborg
Sports Group Denmark har planer om flytte. I takt med den positive udvikling har de brug for mere plads og er derfor i gang med at opføre nyt domicil i Funder ved Silkeborg. Domicilet bliver på over 3000 m2 og kommer til at bestå af moderne showroom- og kontorfaciliteter.

”Vi glæder os rigtig meget til at flytte ind i topmoderne lokaler, som skal være med til at ruste virksomheden og medarbejderne til den kommende vækst,” siger Bjarne Jeppesen.

Virksomheden forventer, at de nye lokaler står klar til brug efter sommerferien. Sideløbende med flytningen har Sport Group Denmark investeret betydeligt i personale og infrastruktur og åbnet nyt kontor i München.

"