Menu

Video: Få svar på de HR-juridiske spørgsmål om covid-19

På en halv time giver DM&T’s to HR-advokater dig en gennemgang af, hvordan du som arbejdsgiver forholder dig til testning, sygdom, karantæne og udlandsrejser. Samtidig får du også værdifuld viden om arbejdsfordeling, opsigelser og efteruddannelse. Udelukkende for medlemmer af DM&T.

Covid-19 har fortsat konsekvenser både i samfundet og i landets virksomheder. I dette webinar samler DM&T’s to HR-advokater Michael Lund-Nielsen og Lars Schandorff op på nogle af de vigtigste spørgsmål, og giver dig svarene. For der er fortsat masser at holde styr på, når det kommer til testning af medarbejderne, sygdom i virksomheden, karantæne og udlandsrejser. Samtidig er der kommer ny muligheder for arbejdsfordeling, og dem gennemgår eksperterne også, ligesom de giver gode råd til opsigelser og efteruddannelse.

Webinaret er optaget i starten af september og på en god halv time får du svar på alle de centrale spørgsmål. Er der noget, du vil have uddybet, eller har du behov for dybere rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte DM&T.

Indholdet er kun for DM&T´s medlemmer Login her.

Bliv medlem

Et DM&T medlemskab betyder besparelser, større viden og færre bekymringer i hverdagen. Det giver dig plads til at fokusere på det væsentlige i hverdagen, nemlig at skabe vækst i din virksomhed.

Læs mere.

"