Menu

Vores bestseller er blevet kopieret! Hvad gør vi?

Hvad er op og ned, når det handler om kopiering af produkter? Og hvordan forholder du dig, når nogen har kopieret din virksomheds bestseller? Få svar på alle dine spøgrsmål om kopisager, når DM&T inviterer til spændende seminar om emnet.

01. november 2019

Mange virksomheder oplever, at når det går godt, så er det ikke kun forbrugerne, der lægger mærke til det, men også konkurrenterne. Man opdager pludselig, at ens bedst sælgende produkt er blevet efterlignet af en konkurrent. Men hvad gør man ved det? Hvad er den rette strategi i den følsomme situation? Få svar på disse spørgsmål og mange andre, når DM&T inviterer til seminar om kopisager.

Moden skifter hurtigt, inspiration hentes mange forskellige steder og nogle gange går det galt, når inspirationen glider over og bliver en regulær kopi.

På dette seminar giver DM&Ts samarbejdspartner Patrade dig mulighed for at komme hele vejen rundt om virksomhedernes overvejelser i forbindelse med designprocessen, når vi stiller skarpt på, hvor grænsen egentlig går.

Advokat Mikkel Kleis, Patrade, sætter fokus på:

Hvilke produkter kan beskyttes og hvordan?
Hvor går grænsen? Hvornår er det en kopi?
Hvordan undgår man at krænke andres design?
Hvilke muligheder har man, hvis ens design bliver krænket?
Deltag i dette seminar og får værdifuld viden, der stiller din virksomhed langt stærkere i den fremadrettede designproces.
Målgruppe

Ansatte som arbejder med design, salg og markedsføring.

Tid & sted
Onsdag den 20. november 2019, kl. 14.00 til 16.00
Dansk Mode & Textil, BLOX, Frederiksholms kanal 30, mødelokale ”Los Angeles”

Onsdag den 27.november 2019, kl. 14.00 til 16.00
Dansk Mode & Textil, Birk Centerpark 38, 7400 Herning

Pris

DM&T medlemmer deltager gratis. Der opkræves no show fee på kr. 495 ex moms ved udeblivelse. Alle andre betaler kr. 995 ex moms.

Tilmelding

Sker til kursus@dmogt.dk senest den 13. november 2019.

Krav om minimum 10 deltagere for at kurset gennemføres. Maksimum 40 deltagere.
"