Menu

Bertoni i Beder søger Head of Design evt. som design partnerskab

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse Beder
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til jobs@bertoni.com

Head of Design

Bertoni er i gang med stor transformationsproces, og vi søger en ny Head of Design, der kan være med til gøre Bertoni relevant, skarpt og klar til en fremtid, hvor bæredygtighed, det digitale mindset, den sublime kundeoplevelse og et meningsfuldt brand går op i en højere enhed.

Mode- og tekstilbranchen er kendetegnet ved hastig, digital udvikling i disse år. Der foregår et tiltrængt opgør med en fortid, hvor branchen plejede at leve udelukkende af tøjbutikker, til en fremtid med den grænseløse kunde i centrum. Der skal findes et nyt samspil mellem online-delen og den fysiske tilstedeværelse. Og der er nye måder at være i meget tættere dialog med kunden, så produkterne og oplevelsen kan blive endnu bedre.

Opgaven

 • Du skal skabe forenkling og klarhed i Bertonis design, stil og brand -> mod et fornyet, skarpt Bertoni 2.0.
 • Du vil sidde for bordenden i udviklingsprocessen af produkterne.
 • Du skal opdyrke og udvikle det, som Bertoni er og skal være udover suits.
 • Sammenspil med Bertonis øvrige afdelinger er helt centralt. Vi skal drage fordel af at være en mindre og agil virksomhed.
 • Du har sans for branding, og du interesserer dig for omnichannel og levende billeder i præsentationen.
 • Du skal stå for kollektionsopbygning og sortimentsudvikling.

Kompetencer og profil

 • Du er designer og har en tydelig track record, der viser, at du kan lede Bertoni videre i sin udvikling.
 • Du skal have stærke evner for at forstå kunden, markedet og trends og skabe et klart og enkelt design og brand som svar herpå.
 • Du har erfaring med og bud på spændende måder at præsentere kollektioner, produkter og virksomhedens mindset og værdier på.
 • Du brænder for meningsfulde produkter og produktudvikling.
 • Du har sans for storytelling - kobling mellem det visuelle, fortællingen og design.
 • Du er drevet af både en stærk kommerciel sans og en lyst til at udfordre produkterne.
 • Du er optaget af en hurtig markedsrespons - nærhed ift kundens brug og oplevelse
  - at du formår at samle og bearbejde feedback (fra diverse kanaler), som du omsætter til forbedring og udvikling af produkter/oplevelser løbende.
 • Du har et stærkt drive og store ambitioner på vegne af både brandet, produkterne og design generelt.
 • Du er innovationslysten, open minded og god til at skabe løsninger.
 • Du har erfaring med prisstruktur/prissætning.

Ledelse

 • Du har design-ledelseserfaring og en påviselig succes med det.
 • Du skal stå i spidsen for vores design- og konstruktionsafdeling.
 • I designafdelingen er der er en designassistent og Bertonis tidligere chefdesigner igennem mange år.

Digitalt mindset

 • Du kan vant til digitale processer - både i skabelsen af design og produkt, i firmaets interne behandling, distributionen og i salget af produkterne.
 • Du har erfaring med digitale procesværktøjer og styring - data og dokumentation mv.
  - og gerne med implementering heraf.
 • Du skal være med til at gøre Bertoni relevant i et marked optaget af bæredygtighed, digitale løsninger samt meningsfulde produkter og oplevelser.
 • Du skal arbejde med høj grad af transparens - involvering af andre tidligt i designprocesserne.

Keywords Bertoni - nu og fremad
Pasform/funktion, stil/design, bæredygtighed og purpose, håndværk- og konfektionstradition, innovation (tekstil, egenskaber) mod og mode.

Sådan søger du
Send din ansøgning og dit CV, mrk: Head of Design, til Jobs@Bertoni.com. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte CEO Bent B. Rasmussen på BBR@Bertoni.com. Vi behandler ansøgningerne løbende.

 

Design Partnerskab

Bertoni er i gang med stor transformationsproces, og vi er på udkig efter et design- og brand-partnerskab, som kan være med til tage Bertoni til the next level. Vi vil ruste os endnu bedre til en fremtid, hvor bæredygtighed, det digitale mindset, den sublime kundeoplevelse og et meningsfuldt brand går op i en højere enhed.

Bertoni har haft stor succes siden starten i 1972 - særlig med vores suits, vores pasformer og kvaliteter. Vi vil skabe fornyet klarhed og retning i Bertonis design, stil og brand. Vi ønsker også en mere casual og cool dimension med i vores line-up. Dette vil vi opnå ved at ansætte en ny Head of Design, eller ved at løse det i samarbejde med en anden virksomhed/et andet brand. Det handler særligt om at opdyrke og udvikle det, som Bertoni er og skal være udover konfektion.

Vi vil gerne teame up med nogen, der har en casual profil, en cool edge og et stærkt purpose, så vi tilsammen kan udgøre en ny helhed, hvor vi bruger hinandens styrkepositioner.

Med 22 velfungerende, fysiske butikker i DK og Norge + wholesale og knap 50 år i bagagen har vi en stærk base, hvor vi kan tilbyde stærke muligheder for aktøren, der måske er nyere og mere online- og brand-baseret.

Vores kommende (design/brand) partner har et stærkt, digitalt mindset og ligesom Bertoni ens stærk sans for kunden og produktet. Vi vil gerne arbejde kollaborativt med nogen, der har sans for storytelling og koblingen mellem kommunikation, design og purpose.

For nærmere beskrivelse af vores ønsker til profil, kompetencer og performance, så læs vores nye jobopslag om Head of Design oven for.

Sådan søger du
Send din henvendelse med information om dig selv og den virksomhed du repræsenterer, mrk: Design Partnerskab, til Jobs@Bertoni.com. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte CEO Bent B. Rasmussen på BBR@Bertoni.com. Vi behandler henvendelserne løbende.

 

Om virksomheden
Bertoni er grundlagt i 1972 og udvikler og sælger kvalitetsbeklædning til mænd med et unikt udtryk, skarpe pasformer og fokus på funktion og brug. Bertoni er i en rivende udvikling med både ny virksomhedsstruktur og strategi. Virksomheden har både mange nye ansatte og en større gruppe, stærke og gode medarbejdere, der har været med os rigtig længe. Der er en dynamisk kultur i virksomheden og en lyst til tage virksomheden til next level. Vi prøver at se os som en startup virksomhed - godt nok med mere end 100 millioner i omsætning - men mindset’et er fokuseret på et Bertoni 2.0 og en vækststrategi.
Bertoni er en wholesale-virksomhed med egen distribution i retail og e-tail sektoren. Vi har primært wholesale-aktiviteter i Nordeuropa, 22 egne butikker og ca. 80 ansatte.

Download

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"