Menu

Borch Textile Group i Slagelse søger elev til indkøb og produktionsplanlægning

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist 7. februar 2022 Adresse Slagelse
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til lhu@borchtextile.dk

Har du interesse for Supply Chain, indkøb og produktionsplanlægning? Kan du se dig selv være med på en rejse, som indeholder muligheder for at udvikle både dine personlige og faglige kompetencer i en førende nordisk virksomhed, der producerer og leverer kvalitetstekstiler til sundhedssektoren?

Vi er en virksomhed, der har en Vinderstrategi, som du og dine kolleger er en aktiv del af at udleve. Vi arbejder med Must Win Battles, som medfører tværgående projektarbejde, der sikrer en effektiv dagligdag og en fremtidssikring af virksomhedens udvikling.

Som elev hos os vil du få en uddannelse, som giver dig mange muligheder inden for både handel og produktion. Vi arbejder både med traditionelt indkøb af færdigvarer, indkøb af råvarer, indkøb af kundetilpassede handelsvarer samt produktionsplanlægning af produktionsvarer, som syes helt fra bunden. Vi køber varer ind som modtages i Sverige, Norge, Danmark samt på vores produktionssteder i Bosnien, Bangladesh, Polen og Sverige.

Afdelingen for indkøb og produktionsplanlægning er en serviceafdeling, som har resten af organisationen som deres interne kunder, men hvor afdelingerne for salg og lager vil være dem, du kommer til at arbejde sammen med på daglig basis. Vi har salgsafdelinger i Danmark, Norge og Sverige, hvor du vil komme til at arbejde sammen med kolleger, som sidder både på kontoret i Slagelse og de andre lokationer.

Hovedformålet med denne stilling er at sikre, at du bliver i stand til at arbejde selvstændigt med indkøb og produktionsplanlægning, og at du får et bredt og grundigt kendskab til den øvrige organisation og dermed overblik over hvilke afhængigheder, der er vigtige for at en handelsvirksomhed arbejder effektivt og optimalt.

Du bliver en del af en velfungerende planlægning- og indkøbsafdeling, der består af i alt fem personer inkl. dig. Vi har en uformel omgangstone, vi er troværdige, arbejder for den gode kvalitet, har altid gode relationer internt og eksternt, og sidst, men ikke mindst, holder vi fokus.

Opgaver du vil lære:

 • Planlægning af produktionsordrer i Navision
 • Kapacitetsstyring i samarbejde med produktionsstederne
 • Indkøb af råvarer samt handelsvarer via MRP i Navision
 • Leverance opfølgning
 • Dokumenthåndtering ved transport
 • Daglig kommunikation med salg, product management, produktion, og lager

Uddannelser der giver adgang til denne elevplads:

 • EUD Business/Handel
 • EUX Business med kvalifikationer til handel med specialer
 • STX, HF, HTX inkl. 5 ugers EUS- forløb
 • HHX
 • HG (grundforløb fra handelsskolen) med kvalifikationer til handel med specialer bestået før 1. august 2015

Personlige kompetencer:

 • Du har gode kommunikationsevner og er ikke bange for at give din mening til kende
 • Du har drive, kan lide at lære nyt og tænker proaktivt
 • Du brænder for detaljen, er målrettet og parat til at bidrage positivt for at nå afdelingens mål
 • Du trives i en travl hverdag og kan bevare overblikket også når det brænder på
 • Du giver gerne dine kolleger en hjælpende hånd, så opgaverne løses fleksibelt i dagligdagen

Vi tilbyder:

En dynamisk arbejdsplads med gode kolleger, en uformel omgangstone og højt til loftet, hvor du har mulighed for personlig og faglig udvikling.

Send din ansøgning til COO/Chief Operating Officer Lene Husum lhu@borchtextile.dk. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe på telefon +45 30 43 29 82.

Stillingen er en fuldtidsstilling, arbejdssted er i Slagelse og stillingen ønskes besat allerede nu eller hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist fredag den 7. februar 2022.

 

Borch Textile Group A/S, Strudsbergsvej 4, 4200 Slagelse producer og sælger arbejdsbeklædning samt tekstiler til industrielle vaskerier. Slutkunden findes primært inden for sundhedssektoren, industrien samt hotel og restaurationsbranchen. Selskabet har datterselskaber i Sverige, Norge og Polen, og er blandt Nordens førende.

Download

 • Borch Textile Group - elev indkøb og produktionsplanlægning

  pdf, 0,31mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"