Menu

Bruuns Bazaar i Aarhus søger International Sales Manager

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse Aarhus C
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til job@bruunsbazaar.com
INTERNATIONAL SALES MANAGER BRUUNS BAZAAR WOMEN

BRUUNS BAZAAR a/s er et anerkendt og internationalt mode firma. Firmaet har siden etableringen i 1994 været trendsættende i modebranchen med et stærkt og tydeligt DNA som kendetegnes ved et højt kvalitetsniveau og et elegant udtryk. BRUUNS BAZAAR Women er i en meget positiv udvikling og vi søger derfor en International Sales Manager til at stå i spidsen for at videreføre og udbygge vores internationale salg og som er klar til at yde den bedste oplevelse til vores kunder og samarbejdspartnere.

JOBBESKRIVELSE:

Som vores nye Internationale Sales Manager er du den bedste til at sælge BRUUNS BAZAAR – og det ved både du selv og dine kunder. Du får rigt brug for en analytisk indgangsvinkel til arbejdsopgaverne med ansvaret for alle dagligdags opgaver omkring BRUUNS BAZAAR Women, supporteret og med sparring fra firmaets ledelse. Jobbet er alsidigt med mange forskellige opgaver, både store og strategiske samt af mere praktisk karakter.

ANSVARSOMRÅDER:

 • Varetage alle salgsopgaver, såvel forberedende budgettering samt selve præsentation og de opfølgende opgaver efter salget, af BRUUNS BAZAAR kollektionen til Key Account kunder i hovedsagelig Skandinavien og Tyskland men også i yderligere lande.
 • Udvikling af forretningsmuligheder sammen med Partnere / Key Account kunder
 • Identificere og implementere nye partnere / Key Account kunder
 • Daglig kommunikation og support omkring salgs- og logistiske opgaver
 • Sikre en ekstraordinær god service til alle samarbejdspartnere

Som person trives du med at have mange bolde i luften og samtidigt bevare overblikket og kunne koordinere ned i detaljen. BRUUNS BAZAAR a/s er en dynamisk organisation hvor det forventes at man er selvkørende samtidig med man løfter i flok, og derfor også̊ hjælper til med øvrige arbejdsopgaver når dette behøves.

DIN PROFIL:

 • Du lever for en karriere i modebranchen
 • Du har allerede international erfaring fra et lignede job, meget gerne med erfaring fra det tyske marked
 • Du kender alle de rigtige salgskanaler, både Departments Stores, Digitale Sales og Key Account, og du har allerede en god berøringsflade med mange af de rigtige beslutningstagere
 • Du er positiv, løsningsorienteret og tager ansvar for dine arbejdsområder
 • Du har IT-kompetencer på et højt niveau og behersker budgettering og salgs data med stor selvsikkerhed
 • Du behersker engelsk i skrift og tale – og gerne tysk i tillæg
 • Du er ambitiøs og struktureret og har god forståelse for godt købmandskab
 • Du er en stærk kommunikator og har en naturlig styrke og gennemslagskraft i dine møder såvel live som på digitale platforme

Du tilbydes et spændende og meget afvekslende job i en dynamisk vækstvirksomhed, med rige muligheder for personlig og faglig udvikling. Dine kollegaer vil været drevet af at gøre en forskel dagligt og det samme er du.
Det må påregnes vekslende arbejdstider og en del rejseaktivitet i forbindelse med jobbet.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.
Ansættelsessted er som udgangspunkt vores hovedkontor i Aarhus C.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Send din ansøgning samt CV til job@bruunsbazaar.com og skriv ”International Sales Manager ” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ole Munk
på tlf 20 110 370

Ansøgningerne behandles løbende og fortroligt.

BRUUNS BAZAAR A/S
MEJLGADE 55B
8000 AARHUS DENMARK
+45 33 77 00 77
SALES@BRUUNSBAZAAR.COM
WWW.BRUUNSBAZAAR.COM

Download

 • Bruuns Bazaar i Aarhus søger International Sales Manager

  pdf, 0,09mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"