Menu

Bruuns Bazaar i Aarhus søger sælger

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse Aarhus C
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til job@bruunsbazaar.com
SÆLGER BRUUNS BAZAAR MEN

BRUUNS BAZAAR a/s er et anerkendt og internationalt modefirma. Firmaet har siden etableringen i 1994 været trendsættende i modebranchen med et markant og tydeligt DNA som kendetegnes ved et højt kvalitetsniveau og et stærkt udtryk.

Firmaets brand BRUUNS BAZAAR Men har været en definerende del af den danske herremode scene gennem årtier med sit kompromisløse, maskuline design. Brandet henvender sig til de mænd der hver dag skiller sig ud via et stærkt og kompromisløst udtryk. Brandet er i positiv udvikling, og vi søger derfor en Sælger til at stå̊ i spidsen for BRUUNS BAZAAR Men, og som er klar til at yde den bedste oplevelse for vores kunder samt vores samarbejdspartnere.

JOBBESKRIVELSE:

Som vores nye kollega er du den bedste til at sælge og repræsentere BRUUNS BAZAAR Men. Det er vigtigt at du har et positivt og udadvendt væsen samt at du besidder en struktureret tilgang til dine daglige opgaver. Du vil få ansvaret for alle dagligdags salgs opgaver omkring BRUUNS BAZAAR Men. Du skal trives med en travl og til tider hektisk hverdag med mange varierende opgaver, både de store og strategiske samt de mindre og praktiske. Det må forventes til tider vekslende arbejdstider samt rejseaktivitet i forbindelse med jobbet.

ANSVARSOMRÅDER:

 • Ansvarlig for salget af BRUUNS BAZAAR Men til alle kunder, både de kunder vi betjener nationalt såvel som være en del af teamet for de internationale Key Accounts kunder i hovedsageligt Skandinavien og Tyskland.
 • Være en aktiv part i den videre udvikling af brandet, både når det gælder produkt- og konceptudvikling
 • Sikre at de behov som dine kunder efterspørger, bliver konkretiseret, videreudviklet og realiseret sammen med dine kollegaer i Design, Produktion og Indkøb
 • Identificere og optage nye kunder

Som person trives du med at have mange bolde i luften og samtidigt bevare overblikket og kunne koordinere ned i detaljen. BRUUNS BAZAAR a/s er en dynamisk organisation hvor det forventes at man er selvkørende samtidig med man løfter i flok, og derfor også hjælper til med øvrige arbejdsopgaver når dette behøves.

DIN PROFIL:

 • Du lever for fashion og har et naturligt talent for at vide hvad der bliver den næste trend
 • Du er en dygtig kommunikator, der kan give klare og brugbare input og materiale til dine kollegaer omkring produkt udvikling, SMU produktion, kollektions sammensætning, præsentations materiale og marketing
 • Du kender alle de rigtige salgskanaler, både Departments Stores, E-commerce og multibrand, og du har allerede en god berøringsflade med mange af de rigtige beslutningstagere
 • Du besidder en meget struktureret tilgang til dine opgaver og tager naturligt lederskab
 • Du har IT-kompetencer på et højt niveau og behersker budgettering og salgstal med stor selvsikkerhed
 • Du har en god forståelse for godt købmandskab
 • Du behersker engelsk i skrift og tale – og gerne tysk eller andet 3. sprog i tillæg
 • Du trives i en resultatorienteret kultur som er præget af passion, engagement og personligt drive

Du tilbydes et spændende og meget afvekslende job i en dynamisk vækstvirksomhed, med rige muligheder for personlig og faglig udvikling. Dine kollegaer vil være drevet af at gøre en forskel dagligt og det samme er du.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.
Ansættelsessted er som udgangspunkt vores hovedkontor i Aarhus C.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Send din ansøgning samt CV til job@bruunsbazaar.com og skriv ”Sælger BRUUNS BAZAAR Men ” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ole Munk på
tlf 20 110 370

Ansøgningerne behandles løbende og fortroligt.

BRUUNS BAZAAR A/S
MEJLGADE 55B
8000 AARHUS DENMARK
+45 33 77 00 77
SALES@BRUUNSBAZAAR.COM
WWW.BRUUNSBAZAAR.COM

Download

 • Bruuns Bazaar i Aarhus søger sælger

  pdf, 0,11mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"