Menu

Contrans i Kolding søger Business Controller

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse Kolding
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til Se link i annoncen
Business controller med stærke IT-kompetencer

Er du analytisk, struktureret og har du gode kommunikationsevner? Trives du med en spændende og bred opgaveportefølje på tværs af organisationen inden for controlling?

I en nyoprettet stilling søger vi en faglig stærk Business controller, hvor du vil kunne præge og skabe en stor del af din fremtidige stilling. Med reference til vores Group CFO bliver du sparringspartner for ledelsen i en international transportvirksomhed i vækst.

Du vil komme til at arbejde på tværs af organisationen, herunder med økonomi, salg og drift. Du vil få selvstændigt ansvar for validering/kvalitetssikring af data, som skal bidrage til styringen af virksomheden.

Med dit store energiniveau skal du have overblik og levere korrekte data til rette tid.

Kvalifikationer

 • Du har nogle års erfaring indenfor controlling og relevant teknisk baggrund og uddannelse.
 • Du er evt. uddannet produktionsingeniør.
 • God økonomisk indsigt, hvor du går i dybden med data.
 • Dygtig til at organisere og administrere.
 • Stærk indenfor Excel – med fokus på håndtering af store datamængder.
 • Gode IT-kompetencer.
 • Du behersker engelsk i skrift og tale.

Opgaver

 • Indsamle, analysere og strukturere data.
 • Udarbejdelse af KPI’er for drift og salg.
 • Effektivitets- og cost analyser.
 • Skabe ideer til optimering og effektivitets forbedringer.
 • Optimering og kvalitetssikring af processor og systemer.
 • Følge op på deadlines og aktiviteter.

Løn forhandles efter kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer, men du har selv betydelig indflydelse på arbejdstilrettelæggelsen og disponering af tid under ansvar under hensyn til deadlines.

Er du interesseret?

UnikRecruitment bistår Contrans ved denne rekrutteringsopgave. Virksomheden vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Michael Kjærgaard, UnikRecruitment på 2222 4000 eller mk@unikrecruitment.dk. Ansøgningsfrist er snarest muligt

Søg stillingen her

Om Contrans A/S

Contrans A/S er en international transportvirksomhed indenfor transport af containere primært i Danmark og Nordtyskland.

Contrans har datterselskaber i Polen og Rumænien. Vi beskæftiger 400 medarbejdere med mere end 10 nationaliteter. Vi råder over en flåde på 240 lastbiler og mere end 600 chassiser til transport af containere. Transportbranchen bærer et stort ansvar for Co2-udledningen og derfor har vi høje ambitioner – vores mål er at sænke Co2-udledningen med 45% inden 2030.

Hovedkontoret i Kolding har 30 funktionærer, og vi tilbyder en række af personalegoder for alle vores ansatte. Vi har fokus på trivsel og lægger vægt på, at alle medarbejdere har ret til at udvikle sig, fagligt såvel som personligt.

 

Download

 • Contrans i Kolding søger Business Controller

  pdf, 0,28mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"