Menu

Contrast Company i Viby J søger designer med ledelseserfaring

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist 7. maj 2021 Adresse Viby J
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til job@contrast.dk
TIL B2B TEKSTILVIRKSOMHED I VÆKST OG MED ET SOLIDT VÆRDISÆT

 

Er du en passioneret og kreativ designer med ledelseserfaring, der brænder for at udvikle mennesker og skabe kommercielle designs - så er det netop dig vi søger!

VI TILBYDER
Du bliver en del af en spændende virksomhed, hvor vi lever og agerer efter vores GEIST værdier: Glæde, Ejerskab, Idérig, Samarbejde og Troværdighed. Vi beskæftiger 62 dedikerede medarbejdere, der med stort fokus på samarbejde og kommunikation skaber et stærkt fundament, hvor det fælles mål er at være den fortrukne samarbejdspartner og leverandør indenfor Licens og Private Label produkter.

MOTIVERENDE LEDER, DER SKABER FÆLLES RETNING PÅ ARBEJDSGANGE VED SELV AT HAVE EN DYBDEGÅENDE FORSTÅELSE FOR DESIGNPROCESSEN
Du bliver en del af et dedikeret og kreativt designteam, hvor fælles mål er, at skabe kommercielle designs der matcher vores kunders behov. Du vil få ansvaret for den daglige ledelse af vores designafdeling, som består af 9 medarbejdere. Du skal have en god forretningsforståelse, hvor du med din erfaring kan finde konstruktive løsninger der gavner hele værdikæden på tværs i huset. Du fungerer som sparringspartner på den daglige drift i og for hele designteamet, samtidig med at du skal bidrage med designoplæg af høj kvalitet. Dine primære nøgleopgaver vil være:

 • Daglig ledelse af designteamet, herunder ansvarlig for faglig og personlig udvikling af dine medarbejdere
 • Optimering og ensretning af arbejdsgange i afdelingen og på tværs af organisationen
 • Sikre et tæt og effektivt samarbejde med vores kollegaer i salg, indkøb og licens
 • Udarbejde nye designoplæg og bidrage til den daglige drift i designafdelingen

DU TAGER ANSVAR FOR ET STÆRKT SAMARBEJDE OG GÅR FORREST NÅR DER SKAL PRIORITERES OPGAVER
Du har en positiv tilgang til de mennesker du har omkring dig og trives i en daglig lederrolle. Når tingene går stærkt er du den der holder hovedet koldt og ser muligheder fremfor begrænsninger, samt bevarer overblikket. Som person bruger du din nysgerrighed og dit åbne sind til at udfordre plejer og du inddrager dine kollegaer undervejs i processen. Du er handlekraftig og har overblikket når der skal prioriteres opgaver, samtidig med at du ved fra din erfaring, at de daglige udfordringer klares bedst, når der er en god holdånd i teamet, hvilket du altid går forrest for at skabe. Desuden kan du relatere til nedenstående:

 • Det er et krav at du minimum har 2 års erfaring med ledelse fra en lignende stilling
 • Erfaring fra tekstilbranchen og gerne med udvikling af Hometex og Apparel produkter
 • Det er en klar fordel hvis du har kendskab til licens
 • Rutineret bruger af Illustrator og Photoshop

TILTRÆDELSE
Tiltrædelse snarest muligt - Vi behandler ansøgningerne løbende.
Ansøgning og CV fremsendes senest 7. maj til job@contrast.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Design Manager Maria Toft Jespersen på telefon +45 88 70 97 15.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

ARBEJDSTID: 37 timer
ARBEJDSSTED: Contrast Company A/S, Rudolfgårdsvej 6A, 8260 Viby J, Aarhus

 

Contrast Company er en dynamisk og internationalt orienteret tekstilvirksomhed, der udvikler og udbyder licensvarer og private label produkter på både skandinavisk og europæisk plan med fokus på kategorierne beklædning, tilbehør og home. Hos Contrast Company vil du få mulighed for at stifte bekendtskab med flere af licensbranchens største brands - herunder blandt andre Disney, Marvel og Coca Cola.

Download

 • Contrast Company - designer

  pdf, 4,36mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"