Menu

DK Company i Ikast søger Business Intelligence Manager

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse Ikast
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til jobs@dkcompany.com

Vil du implementere fremtidens BI landskab i en af Danmarks førende tekstilvirksomheder? Forstår du forretningens krav og kan omsætte det til løsninger? Kan du veksle mellem at arbejde med teknikken og forretningen? Så er det dig, vi mangler! 

DU FÅR ANSVARET FOR:

  • At implementere Power BI i alle led af forretningen
  • At sikre let tilgængelig viden til beslutningstagere på tværs af værdikæden
  • Ledelse af medarbejdere i BI teamet
  • Styring og prioritering af udviklingsopgaver

VI FORVENTER:
At du har erfaring med Power BI og kan sikre best practice brug og drift af den gennem arkitekturer og processer. Du forstår målet med at være datadrevet og ønsker at bidrage til dette ved at påvirke forretningen gennem din kommunikation.

Du har stort kendskab til PowerBI, Azure, SQL m.v. og kan gøre brug af teknologierne til at virkeliggøre DK Companys vision. Du kender til agile metoder og trives i brugen af dem. Hvis du har erfaring fra retailbranchen, vil det være et plus.

Din tilgang er forretningsorienteret og pragmatisk. Du nedbryder barrierer med din energiske og udadvendte tilgang.

Du har erfaring med ledelse og kan formulere dig på skrift og i tale på dansk og engelsk.

VI TILBYDER:
Et spændende job i en dynamisk virksomhed, som er i konstant udvikling, hvor der er gode muligheder for at sætte sig eget præg. Vi investerer i udvikling af vores medarbejdere, tilbyder en god lønpakke efter kvalifikationer, pensionsordning og gode arbejdsforhold.

ANSØGNING
Send din ansøgning mærket Business Intelligence Manager på jobs@dkcompany.com
Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte CIO Tobias Laursen på telefon 30672009. Vi gør opmærksom på, at vi løbende vurderer og indkalder til samtale.

 

DK Company koncernen er en dynamisk og vækstorienteret international koncern med passionerede medarbejdere, der ønsker at gøre en forskel. Mulighederne er store i en koncern med 22 brands, 14.000 engroskunder, 220 helt og delvist ejede detailbutikker samt e-commerce platform. Den årlige omsætning er 3,5 mia. kr. Koncernen har selskaber i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Belgien, Holland, Frankrig, Tyskland, UK, Schweiz, Spanien, Canada, Kina samt repræsentation i Tyrkiet og Bangladesh.

Download

  • DK Company - Business Intelligence Manager

    pdf, 0,98mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"