Menu

Sika Footwear i Herning søger senior indkøber

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse Herning
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til Se link i annoncen
Sika Footwear søger senior indkøber med stor passion for forhandling og detaljeret materialekendskab

Har du stor international erfaring med indkøb og forhandling, og drives du af det gode købmandskab, så har vi en spændende stilling hos Sika Footwear.

Om stillingen
Som senior indkøber bliver du ansvarlig for disponering af vore handelsvarer, hvor du i tæt samarbejde med leverandører og kolleger hele tiden optimerer priser og samarbejdsmuligheder med et strategisk perspektiv i sigte. Du vil også skulle source efter nye muligheder i hele verden, på både færdigvare- og råvareområdet, samt sikre, at Sika Footwear altid har en bedre pris og/eller en højere kvalitet til samme pris end markedet.

Du bliver en del af Supply Chain-organisationen. Din daglige gang vil være på hovedkontoret ved Herning, hvor du bliver en del af et indkøbsteam på 5 medarbejdere. Som senior indkøber får du ansvaret for indkøb, vedligeholdelse og udvikling af en del af virksomhedens samlede produktsortiment med et indkøbsbudget på et trecifret millionbeløb. Med det primære ansvar for en gruppe af leverandører har du fokus på at fastholde og udvikle leverandørsamarbejdet og sikre, at dine leverandører lever op til de krav, der stilles til en god samarbejdspartner. Du får i den forbindelse en central rolle inden for indkøbsområdet og har dermed rig mulighed for at præge og skabe markante resultater i en økonomisk sund virksomhed.

Du bliver også en vigtig samarbejdspartner for vores produktudviklings- og salgsafdelinger, idet du hele tiden afsøger markedet for muligheder og bringer inspiration og vareprøver med tilbage.

Du skal påregne ca. 25-35 rejsedage årligt.

Hvem er du?
Som person trives du rigtig godt med en fast struktur og resultatmål, og du får opgaverne afsluttet. Du er analytisk stærk, har stor fokus på data og er vant til at begå dig i forhandlingslokalet. Du kan kommunikere på alle niveauer og har en naturlig ro. Du besidder et godt købmandsgen og er naturligvis en knusende dygtig forhandler med respekt for dine leverandører.  Du er udadvendt og bidrager med godt humør og smittende engagement. Du bliver motiveret af at skulle være med til at udvikle, udfordre og optimere måden, virksomheden arbejder på i dag.

Dine faglige kvalifikationer

 • Min. 10 års erfaring med internationalt indkøb – gerne fra Fjernøsten - og selvstændig forhandling
 • Relevant uddannelse inden for indkøb/SCM
 • Erfaring med indkøb af PPE og kendskab til certificeringskrav er en fordel
 • Flydende skriftlig og mundtlig kommunikation på dansk og engelsk + gerne et 3. sprog
 • God til diverse IT-programmer på et relativt højt niveau
 • God teknisk forståelse.

Hvad tilbyder vi?

 • Et spændende og selvstændigt job, hvor du forventes at bidrage med nye initiativer og tiltag 
 • Indflydelse og medbestemmelse i dagligdagen i forhold til teamets opgaver
 • Et godt arbejdsmiljø med en uhøjtidelig og kollegial omgangstone
 • Attraktive omgivelser og personalegoder – herunder kantineordning og personaleforening.

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgningerne løbende. Vi venter dog gerne på den rette kandidat. Send dit CV og din ansøgning via linket. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Supply Chain, Ryan Thomsen, på tlf. 2249 7813.

SØG STILLINGEN HER

Om os:
SIKA Footwear har mere end 150 års erfaring. Vi udvikler, sælger og markedsfører arbejds- og sikkerhedsfodtøj af høj kvalitet i Danmark og udlandet. Sortimentet består af egne produkter og af internationale mærkevarer. Se mere om virksomheden på www.sika-footwear.dk.

Download

 • Sika Footwear - senior indkøber

  pdf, 0,13mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"