Menu

Sisters Point i Åbyhøj søger salgselev

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist 10. august 2022 Adresse Åbyhøj
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til oho@sisters-point.dk
Har du lyst til at være en del af et ungt firma og gøre en forskel i hverdagen - så har vi en elevplads til dig.

 

Du vil indgå som en naturlig del af vores salgsteam, hvor du vil have muligheden for at udvikle dig både personligt og fagligt. Der vil være en grundig oplæring indenfor salg, ordrestyring, planlægning og div. administrative opgaver.

Vi har et team, hvor du hurtigt vil få egne opgaver og du skal derfor kunne arbejde selvstændigt, struktureret og tage ansvar. Du vil være en naturlig del af hverdagen i firmaet og arbejde med begge vores brands både SISTERS POINT og LOVE&DIVINE og du skal have lyst til udfordringer, have ambitioner og en positiv indstilling til opgaverne.

Hovedparten af din tid vil være i  salgsafdelingen, men du vil blive en del af hele firmaet, hvilket betyder at der kan forekomme andre administrative opgaver i vores øvrige afdelinger.

Du skal brænde for købmandskab og have en interesse for de nyeste trends og tendenser i moden. Vigtigst for os er, at du er en teamplayer og har lyst til at være en engageret del af firmaet.

Vi forventer at du har afsluttet adgangsgivende ungdomsuddannelse. Send din ansøgnig og CV til:

Sisters Point , Lokesvej 6 , 8230 Åbyhøj ,
Att.: Ole Holm
eller til oho@sisters-point.dk
Ansøgningsfrist: 10 August 2022

Download

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"