Menu

Sofie Schnoor i Gentofte søger kundeservicemedarbejder

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist 28. oktober 2022 Adresse Gentofte
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til job@sofieschnoor.com
Vi søger en dedikeret & serviceminded kundeservicemedarbejder, der vil være del af vores dygtige og engagerede team hos SOFIE SCHNOOR.

 

Hos SOFIE SCHNOOR er vi engagerede i at skabe et kreativt, inklusivt og ambitiøst arbejdsteam med masser af gå-på-mod. Stemningen hos os er altid god, vi er passionerede og positive mennesker der, trods travlhed i hverdagen, altid leverer kvalitet til vores kunder og har overskud til hinanden.

Lyder det som et team, du gerne vil være del af? Som kundeservicemedarbejder hos os skal du kunne lide at arbejde selvstændigt og tage ansvar. Vi forventer, at du har erfaring fra en lignende stilling og kender til arbejdsopgaverne i en kundeservice. Du skal have et drive for salg & service og et smilende udtryk i telefonen, hvor du forstår at vejlede og imødekomme vores kunders behov. Vi ser ligeledes gerne, at du har en flair for interaktion og kommunikation og kan identificere dig med vores univers.

Vi forventer yderligere, at du brænder for den administrative del af en kundeservice, og at du kan håndtere at have mange bolde i luften. Du er åben og nysgerrig, du tager udfordringer med et smil, og du sætter en ære i at give den bedste service til vores kunder og samarbejdspartnere.

Hos SOFIE SCHNOOR er vi et team, vi bakker hinanden op, og vi tør tage chancer. Som kundeservicemedarbejder hos os vil du få ansvar, og vi stoler på, at du kan løfte opgaven.

Kan du se dig selv i dette job?

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Tiltrædelse: hurtigst muligt eller efter aftale.

Send din ansøgning til job@sofieschnoor.com mrk. Kundeservicemedarbejder

Ansøgningsfrist senest d. 28.10.2022

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, bedes du henvende dig til Charlotte på 70209398

 

SOFIE SCHNOOR A/S, Grusbakken 11, 2820 Gentofte, 70209398, www.sofieschnor.com

Hvem er vi?
Vi er en virksomhed i rivende udvikling og vækst. Vi designer og forhandler vores to brands SOFIE SCHNOOR & PETIT BY SOFIE SCHNOOR i forretninger over hele Europa. Vi har 30 shop in shops i stormagasiner i Skandinavien samt tre egne conceptstores i Danmark. Vi er en kreativ virksomhed med en uformel tone og positiv energi. Vores dygtige team holder til i Gentofte, og vi glæder os til at byde en ny kollega velkommen!

Download

  • Sofie Schnoor - kundeservicemedarbejder

    pdf, 0,14mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"