Menu

Sunds Textiles i Sunds søger Compliance & Sustainability Manager

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse Sunds
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til Se link i annonce
Med afsæt i ISO9001 og STeP by OEKO-TEX styrer, koordinerer og optimerer du indsatsen på kvalitet og bæredygtighed på tværs af produktionsstederne i Mexico, Ukraine og Polen.

Som Compliance & Sustainability Manager arbejder du ud fra det danske hovedkontor, og skal binde kvalitets- og bæredygtighedsmæssig bro mellem hovedkontoret og de udenlandske produktionssteder. Sunds Textiles har samlet deres kvalitets- og bæredygtighedsaktiviteter under STeP by OEKO-TEX certificeringen. I tæt samarbejde med de lokalt ansatte arbejder du for, at certificeringen videreudvikles og spiller en vigtig og værdiskabende rolle i samarbejdet med kunder og leverandører. Fabrikkerne er ISO certificerede 9001, 14001 og 45001. Du driver certificeringerne fra hovedkontoret i Sunds ved Herning, og skal sikre dig, at produktionsstederne har den rette holdning og kultur i forhold til kvalitet og bæredygtighed, så der til enhver tid er en stærk lokal forankring.

Du kommer til at fortsætte det arbejde, der allerede er sat i gang, og skal bringe niveauet til nye højder. Du kommer til at arbejde med produkter og processer, herunder fastsætte, dokumentere og efterleve retningslinjer og lovkrav, og skal sørge for, at virksomheden har de rette procedurer og dokumentationer, der giver Sunds Textiles en konkurrencemæssig fordel.

Dine opgaver er blandt andet:

  • Drive og videreudvikle STeP by OEKO-TEX certificeringen samt ISO-certificeringerne
  • Udvikle kompetencer, værktøjer og procedurer indenfor området
  • Løbende holde dig ajourført med lovgivning og øvrige branche relevante krav
  • Gennemførelse af audits sammen med godkendende myndighed
  • Projekter indenfor energioptimering, spildreduktion, recycling m.m.
  • Ansvar for eksekvering og udvikling af strategi og handlingsplaner i både administrationen og produktionen indenfor kvalitet og bæredygtighed
  • Bistå salg og indkøb ved deltagelse i møder og besvarelse af spørgsmål fra kunderne i relation til kvalitet og bæredygtighed

Du vil, i jobbet, få en bred kontaktflade til den øvrige organisation. Du arbejder ud fra kontoret i Sunds ved Herning og skal forvente ca. 60-90 rejsedage årligt særligt i forbindelse med projekter og arbejde på fabrikkerne i Mexico, Ukraine og Polen.

Du har nogle års erfaring med kvalitet og bæredygtighed, og er klar til at påtage dig det faglige ansvar på tværs af produktionsselskaberne. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har formentlig en akademisk baggrund indenfor kemi, tekstil, QA eller forretningsudvikling. Du skal have et holistisk blik på bæredygtighed, grøn omstilling og kvalitet, og skal kunne bringe din viden i spil sammen med et forretningsbaseret blik for værdiskabelse. Du skal arbejde struktureret og med blik for detaljen.

Din rolle er tværorganisatorisk, og du kommer til at arbejde internationalt med andre kulturer og med faglig distanceledelse. Du skal være god til at kommunikere og samarbejde, så produktionen opfatter dig tæt på, selvom du sidder på kontoret i Sunds. Du skal derfor være teamorienteret, positiv og serviceorienteret og have evnen til at få andre til at følge dig. Har du erfaring med arbejdet med produktionsenheder i udlandet, er det en fordel.

Det er et krav, at du er godt kommunikerende både i skrift og tale på dansk og engelsk, og du skal have evnen til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger og omsætte det til processer, der er forståelige.

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO, som varetager denne stillingssag for Sunds Textiles, allerede i dag via knappen "Søg stillingen" herunder.
Ansøgningerne behandles løbende.
Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Kristian Reinevald
kr@proogco.dk
Tlf.: 9660 3203
Tlf.: 3145 1240

Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt

Sunds Textiles A/S er en dansk familieejet virksomhed, som udvikler, producerer og leverer strikkede metervarer, såvel som færdigt syede betræk, til internationale B2B kunder indenfor møbel- og madrasindustrien. Produktionen omfatter strikkeri, farveri, tilskæreri og systue, på egne fabrikker i Mexico, Ukraine og Polen, som samlet beskæftiger ca. 1100 medarbejdere.

Virksomhedens danske hovedkontor beskæftiger ca. 25 selvstændige og initiativrige medarbejdere, som udover at varetage opgaver indenfor salg, indkøb, udvikling, logistik og økonomi, sikrer at virksomhedens DNA og virksomhedskultur overføres til de udenlandske datterselskaber. Se mere om virksomheden og produkter på www.sunds.com

Søg stillingen her

Download

  • Sunds Textiles i Sunds søger Compliance & Sustainability Manager

    pdf, 0,16mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"