Menu

Sunds Textiles i Sunds søger produktudvikler / produktkoordinator

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse Sunds
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til Se link i annonce
Produktudvikler/produktkoordinator til rundstrikkede metervarer

Har du interesse for tekstil og strikketeknik, samt kendskab til garntyper, tekstilfibre og processer, så du kan omsætte kundernes produktønsker til producerbare løsninger? Så kan dette være jobbet for dig!

Som produktudvikler/koordinator hos Sunds Textiles kommer du til at udvikle rundstrikkede metervarer til madras- og møbel-betræk. Du deltager i projektledelse fra første kundemøde til færdigt produkt. Du får et tæt samarbejde med øvrige teknikere og designere, og sammen finder I løsninger, der kan opfylde kundernes ønsker.

Du kommer til at arbejde i et meget internationalt miljø med produktion i Mexico og Ukraine, og kommer derfor til at arbejde med forskellige kulturer. Din hverdag tager afsæt på kontoret i Sunds ved Herning. Du forstår at projektlede på distancen, men får også brug for at være på fabrikkerne jævnligt, og skal derfor forvente ca. 40-50 rejsedage pr år (Fabrikken i Ukraine supporteres pt. primært via video- og telefonmøder).

Dine opgaver er blandt andet:

  • Udvikle nye rundstrikkede metervarer i samarbejde med det øvrige PU-team
  • Oprette stamdata på nye produkter i ERP (NAV) samt sikre øvrig produktdokumentation
  • Holde dig ajour med trends og teknikker
  • Afklare strikmetoder og processer med produktionsteknikere
  • Overlevere viden om nye produkter og metoder
  • Følge testproduktioner og vurdere prøver
  • Support og kvalitetsopfølgning i produktionen

Du har formentlig en relevant tekstiluddannelse og/eller jobmæssig erfaring, der har givet dig viden om tekstilfibre, garntyper, strikmetoder og efterbehandlingsprocesser. Du skal kunne indgå i en løsningsorienteret faglig dialog med produktionsstederne, og derfor er det en erfaren person, der søges til stillingen. Du har interesse og nysgerrighed til at følge trends og forstår at omsætte kundeønsker til løsninger. Dit fokus er praktisk og kommercielt.

Du er dygtig til at kommunikere på både dansk og engelsk, så andre forstår dine ideer og løsninger. Projektstyringen kræver, at du har god struktur på dit arbejde, og at du kan arbejde både med overblik og detaljer. Navision bliver et vigtigt redskab for dig, og derfor er kendskab hertil en fordel.

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO, som varetager denne stillingssag for Sunds Textiles, allerede i dag via knappen "Søg stillingen" herunder.
Ansøgningerne behandles løbende.
Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Kristian Reinevald
kr@proogco.dk
Tlf.: 9660 3203
Tlf.: 3145 1240

Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt

Sunds Textiles A/S er en dansk familieejet virksomhed, som udvikler, producerer og leverer strikkede metervarer, såvel som færdigt syede betræk, til internationale B2B kunder indenfor møbel- og madrasindustrien. Produktionen omfatter strikkeri, farveri, tilskæreri og systue, på egne fabrikker i Mexico, Ukraine og Polen, som samlet beskæftiger ca. 1100 medarbejdere.

Virksomhedens danske hovedkontor beskæftiger ca. 25 selvstændige og initiativrige medarbejdere, som udover at varetage opgaver indenfor salg, indkøb, udvikling, logistik og økonomi, sikrer at virksomhedens DNA og virksomhedskultur overføres til de udenlandske datterselskaber. Se mere om virksomheden og produkter på www.sunds.com

Søg stillingen her

Download

  • Sunds Textiles i Sunds søger produktudvikler / produktkoordinator

    pdf, 0,16mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"