Menu
Kommunikation

Hou Media

DM&T har indgået en aftale med kommunikationsbureauet Hou Media. Aftalen giver alle medlemmer adgang til en bred palet af kommunikationsrådgivning og produktion med fordelagtige rabatter.

27. november 2017

Kommunikation er essentielt i den moderne livsstilsvirksomhed, og erfaringen viser, at branchens virksomheder efterspørger kvalificerede eksterne samarbejdspartnere. Dansk Mode & Textil har derfor indgået en aftale med kommunikationsbureauet Hou Media. Aftalen giver alle medlemmer adgang til en bred palet af kommunikationsrådgivning og produktion. Det sikrer medlemmerne fordelagtige forhold og at de kun behøver henvende sig ét sted, uanset om det handler om kommunikationsrådgivning eller udførsel af specifikke kommunikationsopgaver. Nedenfor kan du læse mere om de to hovedområder af kommunikationsfeltet, aftalen dækker. 

Om Hou Media:
Hou Media er et kommunikationsbureau, der både rådgiver om virksomheders brug af kommunikation, og som samtidig producerer eksempelvis film, magasiner og indhold til sociale medier mm. Hou Media dækker således kundernes behov fra råd og sparring til udvikling af konkrete kommunikations- og markedsføringsløsninger.

Bureauets samarbejder med virksomheder over hele Danmark og har også stor erfaring med at arbejde internationalt og på forskellige sprog. Bureauets kunder tæller både små og mellemstore virksomheder som store multinationale selskaber.

Hou Medias medarbejdere er af baggrund kommunikations- og journalistuddannede, mens andre er uddannede fotografer og grafikere.

Kommunikationsrådgivning:
Hou Media har omfattende erfaring med at rådgive om, hvordan virksomheder kommunikerer og kommer i kontakt med vidt forskellige målgrupper, om det er medier, stakeholdere, potentielle medarbejdere eller forbrugerne. Hou Media hjælper kort fortalt med at få fortalt de rigtige historier på den rigtige måde til den rette målgruppe. DM&T’s medlemmer får blandt andet adgang til rådgivning i:

- Kommunikationsstrategier
- Contentplaner / Indholdsplaner
- Strategi for anvendelse af digitale og sociale medier
- Medietræning 

Brancheaftalen sikrer Dansk Mode & Textils medlemmer en særligt reduceret timepris på rådgivning. Normalprisen af 1500 kr./timen er i brancheaftalen reduceret til 1000 kr./timen. Alle priser er ex moms.

Produktion:
Hou Media er specialiseret i produktion af film fra præsentationsfilm af virksomheden til rekrutteringsfilm og decideret reklamefilm. Bureauet varetager alle funktioner fra udvikling af ideer til produktion af filmene og hjælp til offentliggørelse af filmene, så de også når den ønskede målgruppe. Derudover kan bureauet hjælpe med grafisk materiale, billeder, indholds- og tekstproduktion. Indholdsproduktionerne kan eksempelvis være:

- Præsentationsfilm af virksomheder / organisationer
- Employer brandingfilm / rekrutteringsfilm
- Reklamefilm til brug på sociale medier eller broadcast-tv
- Testimonials fra kunder, medarbejdere mm.
- Animationsfilm  
- Skriftligt indhold til print og digitale medier
- Advertorials / branded content til print og online
- Kundemagasiner og brochurer
- Stillfotos 
- Trykaftaler: Hou Media har bl.a. ansvaret for trykningen af Danmarks største magasin for boligejere, Bedre Hjem.

Brancheaftalen sikrer Dansk Mode & Textils medlemmer en særligt reduceret timepris på produktion. Normalprisen af 1250 kr./timen er i brancheaftalen reduceret til 950 kr./timen.

Kontakt:
Steffen Hou,+45 40813196, steffen.hou@houmedia.dk 
www.houmedia.dk 

"