Menu
Digitalt årshjul

Plandisc

Som medlem af DM&T får du Plandiscs digitale årshjul til halv pris. Årshjulet hjælper med at skabe overblik over din virksomheds aktiviteter i løbet af året på en intuitiv og visuel måde.

Som medlem af DM&T får din virksomhed adgang til Plandiscs digitale årshjul med 50 % rabat. Årshjulet giver det fulde overblik over alle relevante aktiviteter i virksomheden på en simpel, intuitiv og visuel måde. Årshjulet kan benyttes i den enkelte afdeling og på tværs af organisationen og kan bidrage til at skabe mere transparens og forståelse internt i virksomheden.

Det er enkelt at oprette og samle forskellige ringe i Plandisc, og du kan nemt sørge for, at tilbagevendende aktiviteter fortsætter i de kommende årshjul. På den måde får du overblik og kan fokusere på at drive din forretning.

Med Plandiscs årshjul får du adgang til en række skabeloner, du kan indlejre dine årshjul på hjemmeside og intranet, ligesom Plandisc gør det muligt at integrere med Microsoft Teams og Office.

Mere end 600 virksomheder skaber allerede overblik over deres aktiviteter takket være en Enterprise-løsning fra Plandisc. Nu har din virksomhed chancen for at blive den næste. 

Indholdet er kun for DM&T´s medlemmer Login her.

Bliv medlem

Et DM&T medlemskab betyder besparelser, større viden og færre bekymringer i hverdagen. Det giver dig plads til at fokusere på det væsentlige i hverdagen, nemlig at skabe vækst i din virksomhed.

Læs mere.

"