Menu

Rabataftale med Bureau Veritas

Dansk Mode & Textil og Bureau Veritas Danmark fortsætter det gode samarbejde og har indgået en ny og forbedret samarbejdsaftale til gavn for Dansk Mode & Textils medlemmer. Samarbejdsaftalen er en styrkelse af Dansk Mode & Textils medlemmers indsats inden for bæredygtighed.

Bureau Veritas er en af verdens største virksomheder inden for inspektion, test, klassificering, rådgivning og certificering. Virksomhedens kernekompetencer er kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, sikkerhed og social ansvarlighed, hvor den hjælper Dansk Mode & Textil til at fastholde og udvikle deres brands, værdier og forretning. Med 59.000 medarbejdere på 1.330 kontorer og laboratorier i 140 lande er der hjælp på udebane, men også tæt på dig i Danmark.

Samarbejdsaftalen er blevet udvidet betydeligt i forhold til tidligere, hvilket betyder endnu flere fordele til medlemmerne af Dansk Mode & Textil, herunder:

  • Mulighed for at styrke medlemmernes indsats inden for kritiske områder, som kvalitet og social ansvarlighed

Indholdet er kun for DM&T´s medlemmer Login her.

Bliv medlem

Et DM&T medlemskab betyder besparelser, større viden og færre bekymringer i hverdagen. Det giver dig plads til at fokusere på det væsentlige i hverdagen, nemlig at skabe vækst i din virksomhed.

Læs mere.

"