Whistleblowerordning

Whistleblowerordningen betyder, at alle virksomheder med flere end 50 ansatte fremover er forpligtet til at etablere en intern whistleblowerordning. Også virksomheder med færre ansatte kan med fordel tilbyde en intern whistleblowerordning, da det sender et godt signal til medarbejdere og omverdenen.

Hvis du gerne vil vide, hvad der er op og ned på sådan en whistleblowerordning, får du her svar på de mest presserende spørgsmål.

FAQrød

Kom i gang nu

DM&T har indgået et samarbejde med DAHL Advokatpartnerselskab, der sikrer vores medlemmer en særligt fordelagtig pris på whistleblowerordninger. Vi har etableret samarbejdet, da vi ved, der er en generel efterspørgsel efter whistleblowerordninger, og som brancheorganisation vil vi gerne støtte op om etablering af sådanne ordninger, som kan komme hele branchen til gavn.

DM&T medlemspakken på DAHL Whistleblower sikrer, at etablering af whistleblowerordninger sker på lovlig vis. DAHL udarbejder politikker, retningslinjer og dokumentation som del af konceptet, og sørger for den daglige drift. DAHL kontakter jer, hvis der bliver indgivet en indberetning til whistleblowerordningen. Konceptet gør, at I skal bruge minimal med tid, og at der står erfarne advokater bag til at hjælpe jer.

Læs meget mere om DAHL Whistleblower i informationsbrochuren her.

Vil du høre mere?

Ræk endeligt ud og lad os hjælpe dig videre.

Rikke Mynster Johansen portræt
Rikke Mynster Johansen

Advokat, handelsjura og told

97117222

rmj@dmogt.dk

rikke-mynster-johansen-91bb384

Marie Busck
Marie Busck

Chief Sustainability Officer

97117293

mb@dmogt.dk

marie-busck-5937673