Menu
Co-founder & Creative Director, The Fabricant

Amber Jae Slooten

Amber er en af de tydeligste stemmer i debatten om digitalisering af designprocesserne. Som en af grundlæggerne af The Fabricant har hun været med til at gøre 3D-modedesign til noget håndgribeligt, hvilket har resulteret i samarbejder med nogle af verdens førende brands.

Amber Jae Slooten er en af grundlæggerne af The Fabricant.
Amber Jae Slooten er en af grundlæggerne af The Fabricant.

22. september 2021

Amber Jae Slooten arbejder med 3D-animation og digitalt modedesign. Hendes arbejde stiller altid spørgsmål til den måde, hvorpå vi arrangerer og fremstiller vores identitet på i fremtiden. Hun er en af grundlæggerne af og kreativ direktør i The Fabricant, et digitalt modehus, som skaber tøj, der altid er digitalt og aldrig nogensinde fysisk.

Uden at være bundet af den fysiske verdens grænser, skaber the Fabricant 3D-modefortællinger om uendelige muligheder med samarbejder som deres rettesnor.

The Fabricant har blandt andre samarbejdet med Tommy Hilfiger om at digitalisere designprocessen, stået for marketingkampagne og lancering af en ny kollektion for Puma og skabt en brændende digital sko i samarbejde med Buffalo London.

Amber er uddannet fra Amsterdam Fashion Institute, hvor hun blev den første nogensinde, der dimitterede fra modelinjen med en udelukkende digital kollektion.
"