Menu

Dennis Nørmark

Forvent at blive udfordret, når forfatteren til ’Pseudoarbejde’ sætter vores arbejdsliv og lederens rolle under lup på årets TOPMØDE. Vi har en unik mulighed for at skabe de optimale rammer, efter Covid-19 på mange måder har nulstillet vores arbejdsliv. Dennis Nørmark giver et kvalificeret bud på, hvordan vi udnytter den mulighed til fulde.

23. juni 2021

Få et veloplagt skud inspiration til at skabe den rette arbejdsplads efter pandemien

En af de mest markante stemmer i debatten om arbejdsliv gæster årets TOPMØDE. Dennis Nørmark har i årevis gjort opmærksom på faren ved pseudoarbejde, og den 13. oktober sætter han fokus på, hvordan vi sikrer, at organisationen kommer i det rette gear efter covid-19, og hvilke krav det stiller til lederen.  

 

Dennis Nørmark er en anerkendt antropolog, forfatter, facilitator og foredragsholder. Han er kendt som en dygtig videnskabsformidler, og er hyppigt medvirkende i både radio og tv på grund af hans skarpe pointer og store viden. Han er en åbenmundet men præcis analytiker af samfundsmæssige, politiske og kulturelle spørgsmål. Dennis holder foredrag og workshops i både det private -og offentlige erhvervsliv. 

Dennis er en kendt og populær foredragsholder, der er forfatter til den meget roste bestseller ”Pseudoarbejde – hvornår fik vi travlt med at lave ingenting?”. Bogen har for alvor sat indholdet i vores arbejde til debat, og debatten bliver næppe mindre, når den reviderede udgave kommer, i forbindelse med at vi vender tilbage til arbejdspladserne efter coronanedlukning.

Men Dennis Nørmark nøjes ikke med at observere, analysere og kommentere på afstand; han har igennem en årrække arbejdet som konsulent og keynote speaker i erhvervslivet med et skarpt blik på at rådgive topledere om særligt kulturforskelle i forretningslivet. 

Derudover arbejder Dennis med ledelse i flere forskellige organisationer herunder Danmarks Radio, hvor han er næstformand for bestyrelsen i Danmarks største medievirksomhed.

På TOPMØDE 2021 sætter Dennis Nørmark fokus på, hvordan vi skaber de bedste muligheder for at få optimalt udbytte af organisationen efter lange perioder med nedlukning, hjemmearbejde og nye måder at arbejde på. Du får gode råd og input til, hvordan  

"