Menu
Chef for nordisk investeringsstategi, Quintet Danmark

Henrik Drusebjerg

Med roller som chefstrateg i Danske Bank og Carnegie på CV’et og nu som chef for nordisk investeringsstrategi i Quintet Danmark, har Henrik Drusebjerg den solide ballast og det økonomiske klarsyn, der skal til for at give et bud på den globale økonomiske udviking efter Covid-19. På TOPMØDE 2021 giver han overblikket og inspiration til din virksomhed, så den kan navigere sikkert i de oprørte vande post-corona.

Henrik Drusebjerg, chef for nordisk investeringsstrategi i Quintet, taler på Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2021
Henrik Drusebjerg, chef for nordisk investeringsstrategi i Quintet, taler på Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2021

23. august 2021

Henrik Drusebjerg er et af de mest kendte navne i den danske finansverden. I årtier har han på letforståelig vis leveret finansielle og økonomiske budskaber, både til den almindelige dansker og i det tunge erhvervsstof. Henrik har siden maj besiddet posten som chef for nordisk investeringsstrategi i den danske afdeling af den luxembourgske investeringsbak Quintet Private Bank. Før dette har Henrik gennem 11 år været chefstrateg i Danske Bank, chefstrateg i Carnegie og investeringsstrateg i Nordea.  

 

På TOPMØDE 2021 giver denne finansielle kapacitet sit syn på den globale økonomi efter covid-19, og hvordan det påvirker din virksomhed.  

Glæd dig til en finansiel og økonomisk formidler i absolut topklasse.

"