Menu
Public Affairs Director, Global Fashion Agenda

Jonas Eder-Hansen

Jonas har det overodnede ansvar for Global Fashion Agendas politiske arbejde, herunder samarbejdet med politikere og myndigheder verden over. Han er ligeledes ansvarlig for at forme indholdet af Copenhagen Fashion Summit.

16. september 2021

Jonas Eder-Hansen er Public Affairs Director i Global Fashion Agenda (GFA), som er verdens førende lederforum for branchesamarbejde om bæredygtighed i moden.  

Som Public Affairs Director står Jonas i spidsen for dialogen med offentlige instanser og regeringer, politikudvikling og dialogen med relaterede interessenter og udarbejdelsen af virkningsfulde brancheforpligtelser på både regionalt og internationalt niveau.

Han var drivkraften bag  GFA’s 2020 Circular Fashion System Commitment, som opfordrede modebranchen til bydende nødvendig handling i forhold til cirkularitet. 12,5 % af den globale modebranche skrev under på denne forpligtelse. Jonas Eder-Hansen arbejder også aktivt med de politiske beslutningstagere for at bringe reguleringer og politikker med relevans for modebranchen i vater.

Derudover star han for at forme indholdet til Copenhagen Fashion Summit, verdens største event for bæredygtighed i moden. Copenhagen Fashion Summit skaber et forum for en omfattende række af interessenter, fra CEO’s over politikere til producenter fra hele verden, med henblik på at samle og samarbejde.   

Jonas har en lang karriere inden for bæredygtighed og er derfor hyppigt interviewet af alverdens medier, som efterspørger han ekspertindsigt i nøgleforhold. Jonas var tidligere udviklingsdirektør i Danish Fashion Institute, og før det forskningschef på CBS Centre for Corporate Social Responsibility, hvor han var en betydningsfuld drivkraft i grundlæggelsen og udviklingen af det nu internationalt anerkendte forskningscenter. 

"