Menu
Miljøminister

Lea Wermelin

På årets TOPMØDE sætter miljøministeren fokus på den stigende regulering, regeringens forventninger til branchen og hvordan et tæt samarbejde mellem det politiske Danmark og branchen er væsentligt for at få succes med den påkrævede omstilling.

22. juni 2022

Socialdemokraten Lea Wermelin blev i 2015 valgt ind i Folketinget, og siden 2019 har hun været miljøminister. Den cand. scient. pol.-uddannede bornholmer arbejdede, inden hun blev valgt ind i Folketinget, som politisk medarbejder for Socialdemokratiet på Christiansborg, ligesom hun også har være studentermedhjælper i Udenrigsministeriet og for daværende folketingsmedlem Thomas Adelskov. Lea Wermelin var fra 2003-2004 medlem af hovedbestyrelsen for DSU, hvor hun siden blev en del af forretningsudvalget.

På TOPMØDE 2022 taler hun om den stigende politiske regulering af branchen og de forventninger, det politiske Danmark har til branchen. Men det bliver også en tale om, hvordan vi sikrer et tæt samarbejde mellem politikere og branchen med henblik på at sikre den nødvendige cirkulære omstilling af branchen. 

"