Menu
CSR- og bæredygtighedschef, DM&T

Marie Busck

Marie spiller en nøglerolle i den daglige rådgivning af DM&T's medlemmer men også i at sikre branchens rammebetingelser, når det kommer til bæredygtighed. Hun har omfattende erfaring fra både NGO'er og store internationale virksomheder.

På årets TOPMØDE sætter et stærk panel bæredygtighed og den ansvarlige virksomhed til debat.
På årets TOPMØDE sætter et stærk panel bæredygtighed og den ansvarlige virksomhed til debat.

16. september 2021

Marie Busck blev i 2019 CSR- og bæredygtighedschef i Dansk Mode & Textil, og dermed har hun ansvaret for at rådgive medlemmerne og styrke branchens generelle arbejde med at skabe en bæredygtig omstilling med fokus på cirkulære løsninger. Derudover spiller Marie en afgørende rolle, når det handler om at sikre mode- og tekstilbranchens position i politiske drøftelser på ansvarligheds-, bæredygtigheds- og klimaområdet, blandt andet i regeringens klimapartnerskaber og genstartsteamet for mode og tekstil.

Marie har omfattende erfaring fra både NGO-verdenen og store internationale virksomheder. Hun har blandt andet været Head of CSR & Compliance for Flying Tiger Copenhagen, Senior Director og Head of Social Responsibility i LEGO og seniorrådgiver i Oxfam IBIS. Marie har derudover været bestyrelsesformand i Dansk Initiativ for Etisk Handel fra 2016-2018. Hun er uddannet i religionshistorie og religionssociologi fra Københavns Universitet og har specialiseret sig i menneskerettigheder og udvikling.   

Glæd dig til gode råd og et dugfriskt perspektiv på branchens bæredygtighedsindsats, når Marie deltager i en samtale med BESTSELLERS Dorte Rye Olsen og GANNIs Nicolaj Reffstrup på årets TOPMØDE.

"