Menu
Founder, GANNI

Nicolaj Reffstrup

Nicolaj Reffstrup gennem ti år som CEO været med til at gøre GANNI til en international succes. I dag bruger han sine kræfter på at udvikle virksomheden, når det kommer til tech og ansvarlighed; to forhold der ligger hans hjerte nær.

På årets TOPMØDE sætter et stærk panel bæredygtighed og den ansvarlige virksomhed til debat.
På årets TOPMØDE sætter et stærk panel bæredygtighed og den ansvarlige virksomhed til debat.

16. september 2021

Gennem 10 år stod Nicolaj som CEO sammen med sin hustru Ditte Reffstrup, Creative Director, i spidsen for GANNI. For nyligt valgte han dog at bruge al sin energi på tech og ansvarlighed i virksomheden. I 2017 stod Nicolaj i spidsen for den proces, der endte med, at det LVMH-finansierede investeringsselskab L Catterton blev medejer af GANNI med henblik på at udfolde brandets fulde globale potentiale.

Nicolaj og Ditte Reffstrup blev i 2019 optaget på den prestigefulde BOF500-liste, hvor det toneangivende branchemedie Business of Fashion udpeger de personer, der skaber den globale modebranche.

Udover sit virke i GANNI har Nicolaj været en del af bestyrelsen i Danish Fashion Institute, Copenhagen Fashion Week og Global Fashion Agenda. Nicolaj er bestyrelsesformand og medejer i smykkevirksomheden Sophie Bille Brahe og partner i Tekla Fabrics, ligesom han er guiding Venture Partner i venturekapitalfirmaet Giant Ventures, som investerer i grønne og ansvarlige projekter.

Nicolaj har en iværksætterbaggrund i tech-verdenen, og han er udannet fra IT Universitetet og CBS.   

Glæd dig til at høre, hvorfor GANNI ikke bruger ordet bæredygtighed og hvorfor Nicolaj ser ansvarlighed som en absolut nødvendighed, når han deltager i en samtale med DM&T's Marie Busck og BESTSELLLERs Dorte Rye Olsen på TOPMØDE 2021. 


 
"