Menu
Chef for nordisk investeringsstrategi i Quintet Danmark

Henrik Drusebjerg

Med roller som chefstrateg i Danske Bank og Carnegie på CV’et og nu som chef for nordisk investeringsstrategi i Quintet Danmark, har Henrik Drusebjerg den solide ballast og det økonomiske klarsyn, der skal til for at give et bud på den globale økonomiske udviking midt i en tid, hvor galopperende inflation, rentestigninger og krigen i Ukraine alle sætter dybe spor.

Henrik Drusebjerg, chef for nordisk investeringsstrategi i Quintet Danmark, taler på TOPMØDE 23
Henrik Drusebjerg, chef for nordisk investeringsstrategi i Quintet Danmark, taler på TOPMØDE 23

30. maj 2023

Henrik Drusebjerg er et velkendt navn i den danske finansverden. I årtier har han på letforståelig vis leveret finansielle og økonomiske budskaber, både til den almindelige dansker og i det tunge erhvervsstof. Henrik har siden maj 2021 besiddet posten som chef for nordisk investeringsstrategi i den danske afdeling af den luxembourgske investeringsbak Quintet Private Bank. Før dette har Henrik gennem 11 år været chefstrateg i Danske Bank, chefstrateg i Carnegie og investeringsstrateg i Nordea.

På TOPMØDE 2023 laver Henrik hattrick efter sine oplæg i 2021 og 2022, hvor han har scoret absolutte topkarakterer og fået rosende ord med på vejen fra dagens deltagere. Glæd dig til en tour de force udi den globale økonomi - helt uden visuelle virkemidler. 

"