Menu

TOPMØDE 2021

Praktisk information

Alt det, du behøver at vide inden din deltagelse i TOPMØDE 2021

Alt du skal vide om TOPMØDE

Her finder du al praktisk information om årets TOPMØDE

DM&T afholder TOPMØDE i Square, som findes i underetagen på Villa Copenhagen. Når du ankommer til hotellet går du gennem lobbyen og fortsætter rundt om check in-skranken. Herfra vil skiltene vise vej til TOPMØDE 2021 og en verden af nye muligheder. Der vil være medarbejdere fra DM&T, som sørger for at gelejde dig i den rigtige retning.   

Adresse –Villa Copenhagen, Tietgensgade 35-39, 1704 København V

Frokost - Frokosten serveres i restauranten umiddelbart ved siden af lobbyen. Har du specielle ønsker eller behov, bedes du skrive til Bodil Simmelkjær: brs@dmogt.dk

Garderobe – Afbenyttelse af garderoben sker på eget ansvar. 

Offentlig transport – Villa Copenhagen ligger lige ved siden af Københavns Hovedbanegård. Herfra kan du tage S-tog, metro, Øresundstoget, regionaltog og InterCity-tog. Det tager 16 minutter at komme til lufthavnen. Tjek Rejseplanen for at planlægge din rute. 

Parkering –Vi foreslår, at du parkerer i P-huset i DGI Byen eller Axel Towers. Fra begge steder er der 5-7 minutters gang.

Pauser – Der er pause kl. 10:30-10:50, frokostpause kl. 12.15-13.15 - men husk at være på plads, når Oh Land går på 13:10. Der er kaffe og kage til eftermiddagspausen kl. 14:50-15:10. Musikken og information på storskærmen indikerer, hvornår det er tid til at finde sin plads igen. 

Rygning – Rygning foregår på hotellets udendørs område, hvortil der er adgang via restauranten.

Sponsorer & udstillere – Husk at lægge vejen forbi udstillerne, som er placeret rundt omkring i lokalet. Alle udstillere leverer branchetilpassede løsninger, som kan medvirke til at styrke din virksomhed. Du finder en oversigt over alle udstillere og sponsorer her.

Start- og sluttidspunkt – Dagens program starter kl. 9.30 og vi er færdige kl. 16.30. Du er efterfølgende velkommen til at blive og networke over en forfriskning.  

Taxa – Der er (næsten) altid ledige taxaer foran hovedindgangen til Københavns Hovedbanegården. 

Telefoni – Telefonsamtaler mens talerne er på scenen, beder vi dig tage udendørs.

Toiletter – Toiletter finder du umiddelbart uden for konferencelokalet.

Wifi – Du kan frit benytte hotellets WiFi.   
"